Winnaars ‘Trouw aan De Schakel’ bezorgactie

Omdat wij hartstikke blij zijn met onze bezorgers, zijn wij in oktober 2020 een ‘Trouw aan De Schakel’ bezorgactie gestart. Alle bezorgers maakten daarbij kans op een cadeaubon ter waarde van €50,-. De actie eindigde in februari 2021 en vervolgens hebben we de vijf waardebonnen verloot onder onze bezorgers. Daar zijn verschillende winnaars uit voortgekomen.

Lenthe

De eerste winnaar is Lenthe uit Zoetermeer. Ze loopt wekelijks het Streekblad bij haar in de omgeving en heeft gekozen voor een waardebon van Bol.com! Ze heeft er rolschaatsen van gekocht, waar ze hard op aan het oefenen is! Lenthe loopt haar wijkje sinds september 2020 en vindt het harstikke leuk om te doen. Ze hoeft het niet alleen te doen, want haar vader loopt gezellig mee.

Lois

Loïs uit Nieuw-Vennep is ook een van de winnaars! Ze bezorgt wekelijks het Witte Weekblad in Nieuw-Vennep. Zij heeft gekozen voor een Fashioncheque en wist nog niet precies wat ze ervan ging kopen. Gelukkig zitten haar winkelmandjes (ter inspiratie) helemaal vol! Ze loopt sinds april 2020 haar wijk en doet dat gezellig samen met haar moeder en broertje.

Francesco

Een andere trouwe bezorger van De Schakel is Francesco uit Haarlem. Hij loopt sinds april 2020 het Haarlems Weekblad. Francesco bezorgt in maar liefst vier wijken de weekbladen en doet dat nog steeds met veel plezier. Hij heeft gekozen voor een waardebon van de PlayStation Store.

Mara

In Leiderdorp woont ook een winnaar van de actie: Mara. Sinds juli 2020 bezorgt ze wekelijks het Leiderdorps Weekblad in twee wijken bij haar in de buurt. Het bezorgen gaat haar goed af, want er zijn nog nooit klachten ontvangen over haar bezorging. Dat is iets waar wij zeer trots op zijn! Ze heeft gekozen voor een waardebon van Bol.com en weet nog niet precies wat ze ervan zal gaan kopen.

Brian

De laatste winnaar is Brian uit Noordwijk. Brian loopt al sinds juli 2018 een bezorgwijk bij ons en bezorgt momenteel hij de Noordwijker bij hem in de buurt. Hij heeft gekozen voor een cadeaukaart van Bol.com. Brian weet nog niet precies wat hij ervan zal gaan kopen, maar gelukkig heeft hij keuze genoeg.