Uitgeverij

Als weekbladverspreider hebben we in 56 jaar een mooie reputatie opgebouwd. We kennen deze wereld op ons duimpje en zijn blij met onze tevreden klanten. Sommige uitgeverijen vertrouwen ons al tientallen jaren de verspreiding van hun weekbladen toe. Een groter compliment bestaat niet.

Betrouwbare weekbladverspreider

De Schakel is niet de grootste weekbladverspreider. Dat is meteen ook onze kracht. Wij hebben een sterk team van specialisten met hart voor de zaak. U kunt rekenen op persoonlijke service en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid.

Persoonlijk aanspreekpunt

Marion Klootwijk is uw aanspreekpunt voor de verspreiding van weekbladen. Zij is eigenaresse van De Schakel en nam het bedrijf in 1997 over van haar ouders. Als klein meisje bevond ze zich al dagelijks tussen de weekbladen. Ze is een echte vakvrouw die de branche als geen ander kent en positief meebeweegt met ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Wilt u de mogelijkheden van een samenwerking bespreken? Maak een afspraak met Marion; zij neemt graag contact op voor een kennismaking.