Historie Reclamediensten De Schakel

In 1964 zijn de heer A. Klootwijk en mevrouw L.L. Klootwijk begonnen met het opzetten van Reclamediensten De Schakel. Ze zijn begonnen met het verspreiden van tijdschriften en waren aan huis gevestigd in Nieuw-Vennep. In 1978 is De Schakel verhuisd naar Lisse. Door de enorme groei zijn wij in 1988 naar een grotere passende locatie in Lisse verhuisd.

December 1996 heeft dochter Marion Klootwijk het bedrijf overgenomen. Zij heeft ruim 12 jaar zelf twee wijken bezorgd, heeft tijdens haar schoolperiode parttime bij ons gewerkt en is vanaf 1988 fulltime werkzaam bij Reclamediensten De Schakel. Marion heeft twaalf jaar de afdeling verkoop geleid en daarbij 5 jaar de gehele leiding gehad over de afdeling bezorging en kwaliteit. Daarnaast heeft zij in 1992 de automatisering van het gehele bedrijf met behulp van een IT-bedrijf gerealiseerd. Door de contacten met klanten die zij heeft opgebouwd, bleef het vertrouwen in ons bedrijf na de overname bestaan.

Om verder te kunnen groeien zijn we in juli 2007 verhuisd naar een geschikte locatie in Sassenheim. We houden ons niet alleen bezig met het verspreiden van huis-aan-huisbladen. Zo zijn we sinds een aantal jaar samen met een partner een softwarepakket voor onze branche aan het ontwikkelen.

Groei

Stilstand is achteruitgang, wordt er vaak gezegd. Wij werken daarom continu aan verbetering van onze diensten, service, communicatie, distributie en kwaliteit. Ondanks onze groei, blijven wij klein als het om binding met onze klanten gaat. Hiermee bedoelen wij dat wij het persoonlijke contact met onze klanten en bezorgers primair vinden.

Wilt u meer informatie over onze verspreidingsopties? Klik dan hier. Wilt u bezorg(st)er worden? Klik dan hier.