Over ons

Reclamediensten De Schakel is al meer dan 56 jaar gespecialiseerd in het verspreiden van drukwerk.

De Schakel is een echt familiebedrijf. In 1964 is De Schakel opgericht door de heer A. Klootwijk en mevrouw  L.L. Klootwijk te Nieuw-Vennep. Wat begonnen is met het verspreiden van tijdschriften op de brommer is uitgegroeid tot een bedrijf dat op dit moment wekelijks 320.000 weekbladen verspreidt door zo’n 1500 bezorgers. In 1997 is De Schakel overgenomen door hun dochter Marion Klootwijk. Zij begon als klein meisje met het bezorgen van folders en werkt dus al jaren binnen de branche. Inmiddels is de volgende generatie ook al aan het werk binnen het bedrijf.

Onze missie is dat wij als grootste regionale speler in de randstad, onderscheidend door kwaliteit, efficiency en flexibiliteit, streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Benieuwd naar onze historie? Lees verder

Huidige ontwikkelingen

Onze branche is voortdurend in beweging. Het is dus heel belangrijk om je als bedrijf zo snel mogelijk aan te passen. Zo betalen wij onze bezorgers de vergoeding op basis van de huidige WML-wetgeving en zijn wij door ontwikkelingen binnen de branche sinds februari 2020 gevestigd op een passende locatie in Voorhout.