Folderbezorging met huis-aan-huis weekblad

Folderbezorging met een huis-aan-huis weekblad is onze specialiteit en dat is niet voor niets. Deze manier van folderbezorging is bijzonder effectief en levert u veel zichtbaarheid op.

De kracht van print i.c.m. folder bezorging

Wij geloven in de kracht van print in combinatie met folder bezorging. Niet alleen omdat onze klanten al jaren ervaren dat hun omzet stijgt als zij folders laten bezorgen, maar ook omdat de cijfers dat laten zien. Uit recent onderzoek blijkt dat een groot deel van de ontvangers de folders leest. Bovendien stimuleert maar liefst 63% van de gelezen folders een aankoop in de winkel.

De impact van huis-aan-huisfolder bezorging met weekblad

Als u extra impact wilt creëren met uw folder, kies dan voor folderbezorging met een huis-aan-huis weekblad. Weekbladen – en dus de meegevouwen folders – krijgen een plek binnen op tafel, waar het hele gezin ze doorbladert. Tijdens de koffie wordt uw folder bekeken en brengt u mensen op ideeën voor hun volgende bezoek aan de winkel, theater of online webshop. Als bij de bezorging van het weekblad de aanbiedingen ontbreken, worden ze gemist. Met andere woorden: de mensen zitten echt op uw folder te wachten!

Verspreidingsgebied folders met weekblad

De 1500 bezorgers van De Schakel zorgen er wekelijks voor dat uw folders of flyers bij de juiste huishoudens in de brievenbus vallen. De kern van ons verspreidingsgebied ligt in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Den Haag, maar we kunnen de verspreiding van uw materiaal in het hele land verzorgen. Doordat wij al tientallen jaren een gerenommeerde speler in het veld zijn, hebben we een netwerk van partners binnen alle verspreidingsgebieden in Nederland. Bovendien zorgt ons unieke softwaresysteem ervoor dat wij altijd over de meest recente adressenbestanden beschikken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over folderbezorging met een huis-aan-huis weekblad? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en aanleverdata.