Folder verspreiding

Voor veel winkeliers en ondernemers is reclame maken een taak die op een overvolle to do-list komt. Folder verspreiding moet voor extra klanten zorgen, niet voor extra stress. Daarom zijn we bij De Schakel flexibel op alle fronten.

Folders en flyers verspreiden met een up-to-date adressenbestand

Al meer dan 56 jaar weten winkeliers en andere ondernemers ons te vinden voor de verspreiding van hun folders en flyers. Dat komt onder andere door de kwaliteit die we leveren. Wij hebben ons eigen op maat gemaakte softwaresysteem voor folderverspreiding waarmee we u het meest up-to-date adressenbestand garanderen. Zo komt uw folder ook in die nieuwbouwwijk op de mat en betaalt u niet voor huizen die onlangs afgebroken zijn. Wilt u extra aandacht voor uw folder? Bekijk hier de voordelen van folderverspreiding met een huis-aan-huis weekblad.

De extra’s van een ervaren folderverspreider

Zodra u als klant bij ons aanklopt, staat er een sterk team voor u klaar. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme en samen kunnen we alles.

  • Kort van te voren aanleveren? Geen probleem; wij hebben verschillende verspreidmomenten en komen altijd met een passende oplossing;
  • Folders of flyers verspreiden in een uitgestrekt gebied? Dankzij ons stevige netwerk van betrouwbare partners kunt u altijd op ons rekenen;
  • Slechte weersvoorspelling in de week dat we uw folder over tuinmeubelen zouden bezorgen? Dan verschuiven we de verspreiding naar een moment dat uw reclame meer effect heeft;
  • Een aanbieding voor jonge gezinnen, informatie voor alleenwonende senioren of een actie gericht op studenten? Met doelgroepsegmentatie zorgen wij ervoor dat uw folder of flyer precies op de juiste plek terechtkomt.

Verschillende opties voor huis-aan-huis verspreiding

Wie een betrouwbare en flexibele partner zoekt voor folderverspreiding, is bij ons aan het juiste adres. Wij zetten onze kennis met plezier in om voor u de beste opties voor folderverspreiding in te zetten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!