Separaat (exclusief) verspreiden

De vuurwerkkrant, de gemeentegids, een programmaboekje van een theater, de recreatiekrant, een magazine of een uitgave van de winkeliersvereniging: separaat (of: exclusief) verspreiden is de juiste keuze voor bijzondere publicaties die extra aandacht verdienen.

Separaat verspreiden: maatwerk

Naast huis-aan-huis verspreiding met een weekblad of los, verzorgen wij ook separate verspreiding. Dat is een goede optie voor grotere, zwaardere uitgaven die niet met de reguliere folders meekunnen. Het gaat altijd om maatwerk en wordt bijvoorbeeld ingezet door gemeenten die omwonenden van een nieuwbouwwijk willen informeren, of door winkeliers die extra aandacht willen voor de opening van hun winkel. Separate verspreiding is een goede keuze voor iedereen die een flyer of folder nog meer wil laten opvallen. Wij verzorgen jaarlijks de exclusieve verspreiding van onder andere gemeentegidsen en afvalkalenders. Altijd op de afgesproken tijd en altijd met een up-to-date adressenbestand.

Sample verspreiding

Een cadeautje op de deurmat van uw klant: met huis-aan-huis sample verspreiding laat u uw potentiƫle klanten echt kennismaken met uw product. Laat ze proeven van de verbeterde smaak van uw product of zorg voor een warme introductie van een nieuwe must have. Wij verspreiden de samples met zorg en grote nauwkeurigheid huis-aan-huis.

Meer informatie over separaat exclusief verspreiden en sample verspreiding?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met separate en sample verspreiding? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.