Winnaars zomerloterij 2021

Uiteraard zijn wij blij met al onze bezorgers die zich hebben ingezet om de bezorging ook in de zomer goed te laten verlopen. Onder onze bezorgers hebben wij ook dit jaar weer een loterij gehouden voor de bezorging tijdens de zomervakantie. Alle bezorgers die zelf voor vervanging hebben gezorgd tijdens hun afwezigheid en de bezorgers die niet op vakantie zijn gegaan deden automatisch mee. Er werd hierbij kans gemaakt op  cadeaubonnen naar keuze met een totale waarde van €50,- De prijs hebben wij in totaal 5 keer verloot onder de bezorgers.

De winnaars van 2021:

Lynn  uit Heemstede
Lynn bezorgt sinds ongeveer een half jaar een wijk  in Heemstede met de Heemsteedse Courant.  Toen wij Lynn belden met de mededeling dat zij één van de winnaars is van de zomerloterij, viel het gesprek even stil. Zij was erg blij met het winnen van de cadeaubonnen en wilde even nadenken welke bon(nen) zij graag van ons wilde ontvangen. Haar keuze is uiteindelijk gevallen op een bon van Bol.com t.w.v. €25,- en een bon van Rituals t.w.v. €25,-.

Karel uit Warmond, bezorger van de Teylinger.
Karel heeft gekozen voor een Bol.com bon t.w.v. € 50,-.

Hieronder de leuke reactie van Karel:

Toen ik hoorde dat ik de cadeaubon had gewonnen was ik natuurlijk super blij! Ik doe de krantenwijk altijd samen met mijn broertje en twee zusjes en zij vinden het ook heel leuk. We bezorgen nu al bijna twee jaar. Omdat we het met zijn vieren doen is het niet teveel werk en houden we er wel een leuk zakcentje aan over. We hebben gekozen voor een bon van bol.com, omdat we hiermee voor ons alle vier iets leuks kunnen kopen. 😄

 

Larissa uit Hillegom
Ook Larissa was heel blij toen zij hoorde één van de winnaars te zijn. Een leuke verrassing, totaal onverwacht. Zij bezorgt inmiddels 1,5 jaar een wijk in Hillegom met de Hillegommer. De keuze van Larissa is op een bon van Bol.com t.w.v. €50,- gevallen.

Ronald  uit Zoetermeer
Ronald bezorgt met veel plezier het Streekblad in Zoetermeer. Afgelopen zomer heeft hij ook de bezorging voor een aantal extra wijken op zich genomen toen de bezorgers van deze wijken zelf op vakantie waren. De verrassing was groot toen hij hoorde dat hij één van de winnaars van de zomerloterij is. Een mooie beloning voor zijn inzet. De keuze voor welke cadeaubon het mocht worden was eenvoudig voor Ronald….Hij gaat lekker shoppen bij de Hema met zijn waardebon t.w.v. €50,-.

Bastiaan uit Nieuw-Vennep
Bastiaan wist niet dat hij mee deed met de loterij en was dan ook blij verrast om te horen dat hij één van de winnaars is. Bastiaan bezorgt inmiddels al 3 jaar met veel plezier het Witte Weekblad. Ook Bastiaan heeft afgelopen zomer een paar keer de bezorging van een extra wijk op zich genomen.

De grote voordelen van het bezorgen zijn voor Bastiaan dat het lekker dicht bij huis is en dat hij aan het eind van het jaar de kerstkaartjes mag lopen.  Hier kun je na een jaar trouw bezorgen en leuk extraatje mee ophalen. Bastiaan heeft gekozen voor een Zalando waardebon t.w.v. €50,-.