Stickers

Er zijn in Nederland diverse soorten stickers te verkrijgen die men op de brievenbus kan plakken om aan te geven dat men geen kranten en/of folders wil ontvangen. Er is een uitzondering voor gemeente Haarlem. Ga daarvoor naar het kopje: ‘Uitzondering gemeente Haarlem en Oegstgeest

Hoe te bezorgen bij stickers

De hieronder afgebeelde NEE/NEE sticker geeft aan dat men niets wil ontvangen. Hier mag je dus NIETS BEZORGEN, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk (meestal d.m.v. melding op je bezorgbon) bij een verspreiding door Reclamediensten De Schakel is aangegeven.

neenee

 

De hieronder afgebeelde NEE/JA sticker geeft aan dat men WEL de huis-aan-huisbladen (wekelijkse krant) wil ontvangen, maar GEEN RECLAME. Je bezorgt hier dus ALLEEN DE WEKELIJKSE KRANT, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk (meestal d.m.v. melding op je bezorgbon) bij een verspreiding door Reclamediensten De Schakel is aangegeven.

neeja

Wanneer de stickers eruit zien als op deze pagina, ben je verplicht je hieraan te houden. Let hier dus goed op tijdens het bezorgen!

Uitzondering gemeente Haarlem en gemeente Oegstgeest

Gemeente Haarlem en gemeente Oegstgeest hebben het opt-in systeem voor ongeadresseerd reclamedrukwerk. In deze gemeenten mogen folders alleen bij adressen met één van de onderstaande JA stickers worden bezorgd.

jaja sticker  of  ja sticker

GEMEENTE HAARLEM + OEGSTGEEST: Soort sticker Wat de bewoner wil ontvangen
Geen sticker Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk, wel huis-aan-huis bladen (de krant)
Nee/Ja sticker Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk, wel huis-aan-huis bladen (de krant)
Ja/Ja sticker Wel ongeadresseerd reclamedrukwerk, wel huis-aan-huis bladen (de krant)
Nee/Nee sticker Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk, geen huis-aan-huis bladen (de krant)